Barbier

De Romeinen trokken hun baardharen een voor een uit. Die pijnlijke ontharing behoort tot het verleden, maar de zoektocht naar de ultieme scheermethode duurt tot op de dag van vandaag voort. Nieuwe scheermesjes en elektrische apparaten worden keer op keer gepresenteerd als een ware revolutie. Maar de echte revolutie laat op zich wachten, want ondanks alles komen de 7.000 tot 15.000 baard­haren van de man telkens weer terug…

Baarden en snorren zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is zeer belangrijk om de gezichtslijnen te herkennen en daar het model op af te stemmen. Kort of lang, baarden en snorren vragen erom goed bijgehouden te worden. Regelmatig onderhoud is van groot belang voor een verzorgde look. Door de baard of snor regelmatig te verzorgen blijft deze beter in model en ziet hij er voller uit. Ook het gebruik van baardbalsem en pommade kan hieraan bijdragen. Dus ben verstandig en laat uw baard trimmen of verwen je baard met de complete baardverzorging bij Eternal hair.

De barbier is van oudsher de herenkapper die zoewel hoofd als baard en snor verzorgt. Bij ons in Spaubeek kun je terecht voor trimmen, bijwerken of scheren in een speciale herenstoel. U wordt in de tussentijd verwend met mannenlectuur en een lekkere kop koffie.